Tattoon

..... 2012-09-19 @ 22:38:55
 
Här kommer en riktig bild på målningen! Ganska nöjd med den för att vara första riktiga akvarell-tattoon! :) 

Italien närmar sig!

..... 2012-09-18 @ 19:16:18

Sitter och planerar inför italienresan nu. Det är nämligen så att på fredag åker jag och halva biologiklassen iväg till Italien i en vecka! :) Ska få snorkla och ha några föreläsningar på en högskola/universitet där borta... och förhoppningsvis bara njuuuta!! Ska bli riktigt kul! Får verkligen försöka vara snål med packandet eftersom jag och en kompis ska dela på bagaget på flygen, (vad gör man inte som snål student). Anyway... ha en go kväll! :)
 
 

Tattoon klar

..... 2012-09-18 @ 12:00:52

Birdybirdbird

..... 2012-09-17 @ 20:04:31

Meningslösa övningar

..... 2012-09-17 @ 12:28:00
Då har man varit iväg på dagens föreläsning... eller ja, datorövning. Jag förstår inte att det ska vara så otroligt svårt att organisera och hålla bra datorövningar/labbar!!! De rabblar bara massa siffror men förklarar aldrig vad de står för eller hur man kan använda sig av metoden vi lär oss.... usch! Känns inte särskillt användbart om man inte kan sätta in det i ett sammanhang... och man bara får en lista med siffror att skriva in o kolumner. Aja, nu är man hemma i lägenheten och fixar lite mat. Sen blir det att läsa artiklar och måla akvarellmålning... ni får en liten tjuvkik på akvarellen redan nu :) 
 

Gudinna i blyerts

..... 2012-09-16 @ 22:52:26
 
Lite kvällsritande med lite serier på datorn... och självklart en kopp te till det! Sitter just nu och jobbar på en tatuering åt min kära kusin... en egen variant av djurens och jaktens gudinna, Diana. Sen blir det dags för nästa tattoo... en akvarellbild i old-school stil :)

Landskapstavla på G

..... 2012-09-16 @ 16:50:41
(ursäkta bildkvallitén... fick ställa in ganska högt iso för att få med alla färger och ljus... får bli en bättre nästa gång)
 
Har jobbat på en oljetavla ett tag nu... den har mest stått lutad mot väggen några månader men för någon vecka sen tyckte jag att det var dags igen. Har inte målat en sån här stor landskapstavla förr, och inte heller en tredelad tavla för den delen... men det var faktiskt himla kul! Man kan skapa sin egna lilla värld på nått vis! Men det känns ändå som att det är mycket kvar att göra på den... man upptäcker helatiden nya vinklar som måste fixas, nya buskar och träd som kan fylla ut bilden osv. 

Drenched feelings

..... 2012-09-16 @ 12:23:00
 
Tänkte dela med mig av min absoluta favorittavla bland mina egna skapelser. Gjorde denna för lite mer än ett år sen och blev kär i tekniken med den rinnande färgen... så den kommer jag nog försöka mig på igen! Om allt går som det ska kommer denna snart hamna som ett omslag på en e-bok som kommer säljas på Amazon :) Håll tummarna! 
 

I'm back!

..... 2012-09-15 @ 20:17:00
Efter många dagars fixande och trixande med koder, färger och former har jag nu fått till en blogg som jag känner mig ganska nöjd med. Självklart kommer man ändra på lite småsaker då och då som man upptäcker på vägen men det är väl en del av att vara bloggägare!
 
En del av er som läser kanske har följt mig för ett tag sedan, bloggen har nämligen legat på is ett bra tag men nu är jag verkligen sugen på att ta tag i bloggandet igen! Just nu händer det himla mycket i mitt liv och varför inte då dra igång bloggen igen och få dela med sig av allt jag ska hitta på detta närmaste halvår (ja, det kommer säkerligen hända mycket efter det också såklart men låt oss fokusera på nuet och det som ligger nära till en början). Förutom att jag åker iväg till Italien med klassen nästa vecka väntas även en treveckorsresa till Africa i November! :) Och just nu sitter jag och funderar kring en barnbok jag så länge velat göra... och nu tycker jag allt det är tid att det blir av också!!
 
Jag startade från början denna blogg för att dela med mig av mitt skapande, men det har visat sig att jag inte riktigt kunnat hålla mig till ämnet då jag även brinner mycket för fotografi och natur. Så här finner ni alltså en blandning av min vardag, mitt fotograferande, målande och min kärlek till naturen som den biolog jag är.


RSS 2.0