Tillbaks för nystart!

..... 2013-08-30 @ 22:07:00
Jag har haft 5 helt underbara månader borta i Brasilien där jag skrivit c-uppsats, studerat fjärilar och skogar, lärt känna nya underbara människor och fått ta del av nya kulturer. Jag och min vän Stina passade även på att resa runt och se landets vackrare delar så som världens största vattenfall Iguazu, regnskogen Pantanal där vi möttes av massor av exotiska djur och Argentinas vackra huvudstad Buenos Aires. Ja vi hann med en hel del under vår vistelse. Är ni nyfikna kan ni kika in min resblogg jag hade där borta, och ingen fara, bloggen är inte bombad med inlägg då jag inte hade tiden att uppdatera med små onödiga inlägg. Klicka HÄR!
 
Någonting jag verkligen saknade när jag var borta var såklart mina penslar och färger! Så fort jag fick möjlighet satte jag mig ner och började slänga runt med färgen. Förutom en tattoo-beställning blev det en liten uggla.
 
 
 
Jag startade från början denna blogg för att dela med mig av mitt skapande, men det har visat sig att jag inte riktigt kunnat hålla mig till ämnet då jag även brinner mycket för fotografi och natur. Så här finner ni alltså en blandning av min vardag, mitt fotograferande, målande och min kärlek till naturen som den biolog jag är.


RSS 2.0