Äntligen! En scanner!!!

..... 2013-12-25 @ 17:39:16
 
Idag har jag suttit och lekt med min nya julklapp. Mamma och pappa lyckades träffa så otroligt rätt med årets julklapp, en scanner! Precis vad jag ville ha! Nu kan jag äntligen ladda upp bilder på datorn och få dem precis som de ska vara. Har fortfarande inte fått helkoll på inställningarna men på bilden ovan kan ni ju trots det se en stor skillnad mellan den inscannade versionen och det gamla fotografiet. Den scannade bilden blev en aning för mycket blå, men det ska jag se till att få grepp på med alla inställningar.
 
Jag kan ju passa på att avslöja att jag har ett annat projekt på g. Som ni märkt är jag ju inte direkt den bästa på det här med bloggar då jag inte uppdaterar så ofta. Därför planeras det för en hemsidan till våren, där mina verk ska komma upp. Möjlitvis kommer det finnas en liten blogg-sektion, men där kommer det BARA uppdateras om konsten, inget annat. Tack vare scannern kommer jag nu kunna lägga upp bra bilder på nätet. Håll utkik! :)
 

God jul där ute! :)

..... 2013-12-23 @ 20:32:35
 
Här kommer en liten julhälsning! Hoppas ni har det bra och får en riktigt mysig jul :) 
 
Jag startade från början denna blogg för att dela med mig av mitt skapande, men det har visat sig att jag inte riktigt kunnat hålla mig till ämnet då jag även brinner mycket för fotografi och natur. Så här finner ni alltså en blandning av min vardag, mitt fotograferande, målande och min kärlek till naturen som den biolog jag är.


RSS 2.0