Mysiga dagar i skåne

..... 2013-09-24 @ 11:04:08
 
 
 
Har hälsat på föräldrarna nu några dagar vilket har varit otroligt skönt. Tror jag stannar några till och blir bortskämd! Det har inte blivit något ritande alls faktiskt för jag har så otroligt mycket att göra. Jag försöker hinna med mitt x-jobb, två distanskurser, körkort, jobb och en massa smågrejer vid sidan om. Usch. Men det ska nog gå! Unnade mig en heldag med mamma då vi drog ut på svampplockning med naturskyddsföreningen. Det är så skönt att bara komma iväg, byta miljö, och få en extra dos friskluft!
 

Presentation

..... 2013-09-02 @ 13:43:04
 
För er som inte vet vem jag är... här kommer en liten presentation. Mitt namn är Emma Andersson och jag är en 23 år gammal tjej som nyss tog examen i Biologi. Jag bor för närvarande i Halmstad men förhoppningsvis drar jag snart vidare till nästa stad (vilken det blir vet jag inte ännu, tips?) för att se vilka äventyr man kan stöta på där. På fritiden målar jag såklart i massor, skissar och fotograferar. Jag älskar tv-serier och min sambo har nyss fått mig såld på Game of Thrones (ja, jag vet, känns som jag är sist i världen med att se denna serie). För övrigt har jag spenderat min sista termin i Brasilien och kom hem bara för en månad sen. Det var helt underbart! 
 
Några korta om mig och min konst!
1. Jag målar både i akryl, olja och akvarell och älskar dessutom att skissa och använda blyertspennan. Alltså: jag är en allätare och har ännu inte hittat min favorit!
 
2. Några av de konstnärer som inspirerar mig mest är: Audrey Kawasaki, John Bauer, Elsa Beskow, Hanna Karlzon, Annie Stegg m.fl.
 
3. Sen många år tillbaka har min dröm varit att illustrera en barnbok. Nu tycker jag att det har varit en dröm länge nog och jobbar därför lite extra med att utveckla mina barn-illustrationer just nu.
 
4. För lite mer än ett år sedan tog en kvinna från England kontakt med mig angående en av mina tavlor då hon ville använda den som ett omslag till en e-bok (ni kan se denna i menyn till höger). En väldigt härlig känsla som sporrade mig till att skapa ännu mer! 
 
 
Har ni några frågor är det bara att maila på: andersson-emma@hotmail.se  :)
 
Jag startade från början denna blogg för att dela med mig av mitt skapande, men det har visat sig att jag inte riktigt kunnat hålla mig till ämnet då jag även brinner mycket för fotografi och natur. Så här finner ni alltså en blandning av min vardag, mitt fotograferande, målande och min kärlek till naturen som den biolog jag är.


RSS 2.0