Illustrationer åt Naturum

..... 2013-01-31 @ 11:02:32
Sitter här och njuter av en skål glass och snart blir det en god kopp kaffe till det. Ska ge mig på lite illustrationsjobb idag igen för jag har nämligen fått i uppgift att illustrera några bilder åt naturumet i Kristianstad. Det blir ett par miljöbilder samt några insektsillustrationer, vilket passar mig perfekt eftersom mina två största intressen är biologi och konst. Det enda kluriga är att jag inte brukar jobba med tusch-tekniken, dock är det himla kul. Vill inte lägga upp några bilder på verken ännu som ni kanske förstår... 
 
Nu är det mindre än en månad tills jag drar till Brasilien... den 23e februari avgår flyget från Köpenhamn och på kvällen den 24e kommer vi vara framme i Lajeado där vi kommer bo, jag och Stina. Det kommer bli en otrolig upplevelse, utan tvekan!!
 
En Vattenfis (ja de heter faktiskt så) som jag skissade fram för någon vecka sen... 
 

Era kommentarer

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback


Jag startade från början denna blogg för att dela med mig av mitt skapande, men det har visat sig att jag inte riktigt kunnat hålla mig till ämnet då jag även brinner mycket för fotografi och natur. Så här finner ni alltså en blandning av min vardag, mitt fotograferande, målande och min kärlek till naturen som den biolog jag är.


RSS 2.0